Resultaten voor tweedehands witgoed den haag

tweedehands witgoed den haag
 
Kringloop Den Haag al 25 jaar uw betrouwbare kringlooporganisatie!
Als kringlooporganisatie zijn we ons bewust dat we een belangrijke schakel vormen in de grondstofketen en een inclusieve samenleving. De professionaliteit en kwaliteit van de dienstverlening die Kringloop Den Haag biedt wordt bevestigd door het Keurmerk Kringloopbedrijven van de Branchevereniging Kringloopbedrijven Nederland BKN.
De Bruin Electronics Den Haag.
Home onderdelenreus.nl.
Wij zijn al jaren lang gespecialiseerd in de verkoop van onderdelen en reparatie van wasmachine, wasdrogers, vaatwassers en koel en vriesapparatuur. Tevens leveren wij onderdelen voor klein-huishoudelijke apparaten zoals stofzuigers, koffiezetapparaten, magnetrons en scheerapparaten en dergelijke. Wij hebben sinds enige tijd de bekende lachende Numatic stofzuiger en ook bijna alle onderdelen op voorraad. Numatic Henry HVR180 of Hetty HET180 voor 17900., Ook een voordeel., Als u uw bestelling afhaalt in onze winkel aan de Beeklaan 300 te Den Haag dan is de verzending voor u helemaal GRATIS!
Bemmel Kroon: Keukens en keukenapparatuur.
Een keuken van Bemmel Kroon kenmerkt zich door zijn lage prijs, optimale functionaliteit en uitmuntende kwaliteit. Bemmel Kroon biedt naast functionele complete keukens in alle denkbare stijlen ook een ruim assortiment aan witgoed en keukenapparatuur zoals: wasmachines, wasdrogers, koel en vrieskasten, vaatwassers, fornuizen, kookplaten, afzuigkappen en ovens.
Welkom Used Products Breda Kom Snel Langs.
iPhone 5 6 7 8 X, iPad Mini, Air Pro, iMac Macbook, Air Mini, Macbook Pro. en nog veel meer: games, horloges, computers, Lcds, LED, fietsen, scooters, cameras, laptops, telecom. Wat doen we? Used Products Vestigingen. Nederland en Belgie. Alphen aan den Rijn.
7.
Aan de Neherkade vind je een gigantische kringloopwinkel. Hier wordt echt van alles verkocht van design meubels tot merkkleding, boeken, witgoed en keukenapparatuur. Dus mocht je servies incompleet zijn dan vind je hier misschien het missende bordje. De opbrengst van de verkoop gaat naar diverse goede doelen waaronder Voedselbank Den Haag, Kika en de Dierenbescherming. Kringloop Laakhaven kringloopwinkels. Nu gesloten 1000: 1700.: Neherkade 1852, Den Haag. Bekijk meer: kringloopwinkels. Klik op volgende voor meer kringloopwinkels. Aan de Oude Haagweg kun je heerlijke neuzen tussen de bruikbare spullen. De winkel is overzichtelijk ingericht en je kunt er van alles kopen. Handig als je net het huis uitgaat en nog niet een nieuwe wasmachine kan betalen. Of wat dacht je van deze mooie vintage radio? Kringloop Den Haag kringloopwinkels. Nu gesloten 1000: 1800.: Oude Haagweg 30, Den Haag. Bekijk meer: kringloopwinkels. Klik op volgende voor meer kringloopwinkels. De Kleine Beurs. Deze winkel verkoopt niet alleen tweedehands spulletjes.
Witgoed reparatie Den Haag Witgoed reparatie Den Haag.
Wij nemen uw oude toestel mee, voeren het af en u krijgt in de all-in prijs een goede tweedehands gemonteerd. U bent altijd voorzien van een alternatief bij witgoed reparatie Den Haag. Wat doen wij.: Witgoed reparatie Den Haag is al jaren bezig in Den Haag en omstreken voornamelijk met.:
2de kans witgoed.
Onze vriendelijke medewerkers helpen u graag bij het maken van een juiste keuze. Als u opzoek bent naar NIEUW witgoed met scherpe prijzen dan bent u op het juiste adres. Naast nieuw witgoed hebben we ook gebruikt witgoed. Onze 2de hands apparaten zijn uitvo.
Op is Op Den Haag voor nieuwe en gebruikte artikelen tegen messcherpe prijzen! Haagmedia.
Op is Op Den Haag voor nieuwe en gebruikte artikelen tegen messcherpe prijzen! Bij Op is Op aan de Zichtenburglaan 31 in Den Haag vindt men een zeer ruim assortiment nieuwe en gebruikte fietsen, computers, laptops, witgoed, kantoormeubelen, sleutelservice, werkkleding en schoenen en een mooi aanbod aan elektrische handgereedschappen tegen aantrekkelijke prijzen.
Witgoed specialist, altijd zeker van je zaak.
Bij ons geen snelle verkooppraatjes maar oplossingen voor de lange termijn. Wij luisteren naar uw wensen en geven vakkundig advies, ook bij u thuis. U vindt altijd een Witgoed specialist bij u in de buurt. Witgoed specialist: vakkundig advies op maat.
Electro World Stadhouder Home.
Samen met zijn vrouw Rianne en vijf zeer ervaren medewerkers vormen zij het Electro World Stadhouder team. In 1940 begon Theo Stadhouder opa in Den Haag met het bouwen van radio's' en legde daarmee de basis voor het bedrijf dat vandaag de dag is uitgegroeid tot een moderne vakzaak met een verkoopoppervlakte van ruim 250 vierkante meter, voorzien van een mooi assortiment audio, video, witgoed, klein huishoudelijke en persoonlijke verzorgingsproducten.

Contacteer ons